De 12 dagen tot kerst deals

De 12 dagen tot kerst deals

Je kent vast het liedje 'The 12 days of Christmas'. Die twaalf dagen beginnen in het liedje op 25 december met een patrijs in een perenboom. Hier bij HydrofieleDoeken.nl doen we het anders. We beginnen 13 december met iedere dag een mooie nieuwe deal.

Gepubliceerd op 12 december 2017 in

Joepie, nieuwe collecties en merken!

Joepie, nieuwe collecties en merken!

Afgelopen week was ik voor het eerst op een grote inkoopbeurs: Kind + Jugend in Keulen. En oh boy, wat waren daar veel leuke producten en nieuwe designs! Wil je weten wat je binnenkort kunt verwachten bij HydrofieleDoeken.nl, lees dan snel verder. :-)

Gepubliceerd op 19 september 2017 in Nieuw, Baby

Een slaapzak slaapt het fijnst. TOG?

Een slaapzak slaapt het fijnst. TOG?

Als je het hebt over persoonlijke favorieten voor baby’s en kleine kinderen, dan staat de slaapzak heel hoog op mijn lijstje. Geen gedoe met weggetrapte dekentjes en vervolgens een kind dat huilt omdat hij het koud heeft: gewoon kind in slaapzak, rits dicht en slapen. Of nou ja, even spelen met een knuffel of een boekje lezen en dan slapen is voor mij ook prima. In die slaapzak bleven zoon en dochter altijd warm.

Gepubliceerd op 09 juni 2017 in Blog, Producten, Baby

Het waarom, waarvoor en wanneer van een hamamdoek

Het waarom, waarvoor en wanneer van een hamamdoek

Zomer voelt voor mij een beetje als de ultieme hamamdoekperiode. Ja, je kunt ze ook heel goed gebruiken in de winter. Toch geven ze me altijd een zomergevoel. Ik vind de vrolijke kleurtjes namelijk het leukst. Dat kan je met me eens zijn of niet, over smaak kan je heel lang twisten. ;-) Maar misschien vraag je je af: waarvoor gebruik je zo’n hamamdoek nou eigenlijk? Voor de markt maakte ik een lijstje, dat ik nu verder uitwerk.

Gepubliceerd op 17 mei 2017 in Blog, Hamam, Handig om te weten

We gaan speuren!

We gaan speuren!

Het is (bijna) Pasen. Herinner je nog van vroeger hoe het was om eieren te gaan zoeken? De blijdschap als je een ei had gevonden? Dat gevoel gaan we terughalen met de HydrofieleDoeken.nl Paasspeurtocht!

Gepubliceerd op 12 april 2017 in Blog, Acties

Gratis!

Gratis!

Ik volg op het moment een training om beter gericht op de webshop te kunnen schrijven. Een van de eerste tips ging over woorden die de aandacht trekken. ‘Gratis’ is er één van. Dus zeg eens: heb ik je aandacht? ;-)

Gepubliceerd op 21 februari 2017 in Blog, Acties, Producten

Even voorstellen: Modern Burlap

Even voorstellen: Modern Burlap

Nieuw bij HydrofieleDoeken.nl: Modern Burlap! Een jong Amerikaans merk, ontwikkeld door een moeder die iets miste in het enorme landschap van babyartikelen. Tot haar verbazing ontstond er in korte tijd een enorme 'Modern Burlap-family' waar wij nu ook deel van uitmaken. Klik en lees verder...

Gepubliceerd op 31 januari 2017 in Blog, Baby, Nieuw, Uitgelicht!