Bestellen en levering

Hoe weet ik wat de status van mijn bestelling is?
Heel simpel: zodra je een bestelling hebt gedaan, ontvang je diverse e-mails met informatie over je bestelling.
Al je gegevens zijn altijd terug te vinden op de website onder MIJN ACCOUNT, handig voor als je bijvoorbeeld een bestelling nogmaals wilt plaatsen.
Je kunt onder MIJN ACCOUNT > datum > volgnummer, het volgnummer vinden van de track & trace code die je ook per email ontvangt. Je pakket kun je dan hier volgen.

Hoe kan ik betalen?
Je kunt je gewenste producten bij ons betalen met:
- iDEAL
- Belfius Direct Net
- KBC/CBC Payment Button
- Sofort Banking
- Bankoverboeking (graag binnen 14 dagen betalen; de bestelling wordt pas verzonden als de factuur is voldaan, houd hierbij rekening met een langere levertijd > het duurt vaak 3 werkdagen voordat de betaling verwerkt is!)

Wat is de levertijd?
Wanneer je een bestelling hebt gedaan en de betaling bij ons binnen is, wordt je bestelling verwerkt. Wij doen ons uiterste best jouw bestelling binnen 1 tot 2 werkdagen te leveren. Als je vóór 15.00 uur bestelt wordt je pakje dezelfde dag nog afgegeven op het pakketpunt van PostNL. (Houd bij een bankoverboeking rekening met een langere levertijd.) 

Wij leveren in Nederland, België en Duitsland maar mocht je iets willen laten opsturen naar een ander buitenland, neem dan contact op zodat we naar de mogelijkheden kunnen kijken. 

Wat zijn de verzendkosten?
Een verzending binnen Nederland met PostNL kost €4,95 en is gratis vanaf €50,-.
Een verzending naar België of Duitsland met PostNL kost €9,00 en is gratis vanaf €100. 

Ik woon in (de buurt van) Lelystad, kan ik een bestelling ophalen?
Een stukje flexibiliteit is handig en daarom kun je je bestelling ophalen als je in Lelystad of omgeving woont, of toevallig een keer in de buurt bent. Geef in het betalingsproces aan dat je het wilt ophalen, dan gaan de verzendkosten er automatisch af.

Alle producten in de webshop zijn op voorraad, maar we nemen graag de tijd om je pakketje klaar te maken. Je ontvangt een mailtje zodra je bestelling klaarstaat! Dus geen verzendkosten en toch het gemak van online afrekenen.

Heb je vragen?

Neem gerust contact met ons op via het contactformulier, per email, telefoon of social media (Facebook - Twitter). 

Wij zijn telefonisch bereikbaar op: 06 - 39 77 96 60